Loading Events

Osmomjesečni zatvoreni ciklus večernjih sati 5RitmovaTM.
Prethodno iskustvo NIJE POTREBNO!

Za sve one:

  • koji osjećaju želju da se pomaknu u životu
  • kojima je potreban redovni prostor da istresu brige i napune baterije u pokretu
  • koji su spremni zaroniti i u mjesta na kojima su zapeli i dovesti u njih dah i pažnju
  • koji osjećaju da bi pokret bio odličan medij za njih da se susretnu sa sobom, a možda i drugima

Zatvoreni ciklus za duboki osobni rad kroz plesnu praksu 5Rtimova. Prateći kako učenja i darove Vala, svakog od pojedinih ritmova, tako i istražujuće sjene i svoje obrasce kretanja. Jer kako se krećemo na podiju, tako se krećemo i kroz život. I ako na podiju uspijemo omekšati svoje obrasce koji nam nisu od koristi, dajemo si priliku da u svakodnevnom životu integriramo tu promjenu u različite aspekte svojeg bivanja.

Za sve one koji vole praksu 5Ritmova i zanima ih dubina koju redovno prakticiranje u zatvorenoj grupi može donijeti. Kada se prestanemo svaki put iznova upoznavati, predstavljati, opuštati u grupi. Kad je poznato tko dolazi i samo je pitanje s čime. Kad ples postane ključ, a ritmovi mapa za putovanje po vlastitoj unutrašnjosti.

Za sve one koje ovaj poziv privlači na intuitivnoj razini i koji su spremni ovaj rad uzeti kao svoju redovnu prasku uzeti, iako možda niti ne znaju što su i kojih je to 5Ritmova,

Cijene:

puna cijena ciklusa 3200kn* / 2900kn**
early bird za prijave do 1.9.2021. 3000kn* / 2700kn**

* plaćanje u 8 mjesečnih rata
** plaćanje u cjelosti najkasnije do 15.10.2021

1600kn RADNI TIM – ograničen broj mjesta

puni iznos radionice plaća se bez obzira na moguće povremene izostanke. U slučaju dugotrajne spriječenosti dolazaka iz opravdanih razloga može se dogovoriti umanjenje iznosa.

Od sudionica ovakvih ciklusa prethodnih godina:

Višemjesečna pustolovina koju apsolutno vrijedi doživjeti! Kao i svako putovanje ili učenje, mijenja nam perspektive i obrasce razmišljanja, obogaćuje nas iskustvima i spoznajama, a sve to uz ples.

Putovanje kroz 5 ritmova mi je donijelo spajanje s nekom novom ja, povezalo me u cijelinu iako nisam niti znala koliko sam polomljena, i unijelo tračak lakoće u moj inače percipiran težak život. Nije da je sve gotovo, no ovo je za mene jako puno. Ovo je najbolja praksa kroz koju se desavaju velike promjene, a da ti zapravo samo plešeš.

A.M.

Higijena duše je ciklus koji traje i mijenja se kako se i mijenja i priroda oko nas i mi s njom. Cijelovit i dubok rad u praksi plesa, fenomenalne glazbe, sigurnog i podržavajućeg prostora, čarobnog i postojanog Lucijinog vodstva, s puno sluha i kapaciteta za svaku od nas, kao i za otvaranje i dijeljenje sebe nama.
Zatvorena mala grupa daje domaćinski i siguran odnos, daje šansu za intimnost i bliskost, za oslobađanje. Sve u svemu putovanje koje toplo preporučam i nadam se opet njime krenuti iznova!!

Anamarija

 

Go to Top