Loading Events

Osmomjesečni zatvoreni ciklus večernjih sati 5RitmovaTM.
Za sve one:

  • koji osjećaju želju da se pomaknu u životu
  • kojima je potreban redovni prostor da istresu brige i napune baterije u pokretu
  • koji su spremni zaroniti i u mjesta na kojima su zapeli i dovesti u njih dah i pažnju
  • koji osjećaju da bi pokret bio odličan medij za njih da se susretnu sa sobom, a možda i drugima

Za sve one koji vole praksu 5Ritmova i zanima ih dubina koju redovno prakticiranje u zatvorenoj grupi može donijeti. Kada se prestanemo svaki put iznova upoznavati, predstavljati, opuštati u grupi. Kad je poznato tko dolazi i samo je pitanje s čime. Kad ples postane ključ, a ritmovi mapa za putovanje po vlastitoj unutrašnjosti.

Zatvoreni ciklus za duboki osobni rad kroz plesnu praksu 5Rtimova za one koji već dugo zaranjaju u Valove i željeli bi proširiti svoje istraživanje. Ovaj ciklus kao putokaze koristi razinu Ritam Srca. To je druga razina, odnosno mapa prakse 5Ritmova koja nas vodi kroz emotivni krajolik. Kao što smo kroz mapu Valovi pokretali svoje tijelo, oslobađajući ga i prihvaćajući, i sidrili se s njegovoj mudrosti, tako se kroz mapu Ritam Srca sprijateljujemo sa svojim srcem.

Za prijavu je potrebno prethodno iskustvo korištenja svjesnog plesa kao alata za osobni razvoj, ne nužno kroz mapu 5Ritmova, no preporučljivo je barem osnovno iskustvo i same prakse.

Cijene:

puna cijena ciklusa 3200kn* / 2900kn**
early bird za prijave do 1.9.2021. 3000kn* / 2700kn**

* plaćanje u 8 mjesečnih rata
** plaćanje u cjelosti najkasnije do 15.10.2021

1600kn RADNI TIM – ograničen broj mjesta

puni iznos radionice plaća se bez obzira na moguće povremene izostanke. U slučaju dugotrajne spriječenosti dolazaka iz opravdanih razloga može se dogovoriti umanjenje iznosa.

Od sudionica ovakvih ciklusa prethodnih godina:

Višemjesečna pustolovina koju apsolutno vrijedi doživjeti! Kao i svako putovanje ili učenje, mijenja nam perspektive i obrasce razmišljanja, obogaćuje nas iskustvima i spoznajama, a sve to uz ples.

Putovanje kroz 5 ritmova mi je donijelo spajanje s nekom novom ja, povezalo me u cijelinu iako nisam niti znala koliko sam polomljena, i unijelo tračak lakoće u moj inače percipiran težak život. Nije da je sve gotovo, no ovo je za mene jako puno. Ovo je najbolja praksa kroz koju se desavaju velike promjene, a da ti zapravo samo plešeš.

A.M.

Higijena duše je ciklus koji traje i mijenja se kako se i mijenja i priroda oko nas i mi s njom. Cijelovit i dubok rad u praksi plesa, fenomenalne glazbe, sigurnog i podržavajućeg prostora, čarobnog i postojanog Lucijinog vodstva, s puno sluha i kapaciteta za svaku od nas, kao i za otvaranje i dijeljenje sebe nama.
Zatvorena mala grupa daje domaćinski i siguran odnos, daje šansu za intimnost i bliskost, za oslobađanje. Sve u svemu putovanje koje toplo preporučam i nadam se opet njime krenuti iznova!!

Anamarija

Go to Top